2013. április 7., vasárnap

Az én történetem


Üdvözlöm! Nagy Gábor vagyok. Lehet, hogy formabontó de egy viccel szeretném kezdeni: "Futótűzként terjed a hír az erdő állatai között, hogy a legerősebb állat, a medve összeállította a halállistáját. Összetalálkozik a medvével a róka, aki rögtön meg is kérdezi a medvét. - Te medve, én is rajta vagyok azon a halállistán? A medve megnézi a listát, és válaszol. - Igen, rajta vagy! Gyorsan elbúcsúzik a róka a családjától, és a medve agyoncsapja. Ezután összetalálkozik a farkassal. Az is megkérdezi, hogy rajta van-e a halállistán. Rajta van, elbúcsúzik a családjától, a medve pedig agyoncsapja. Ezután találkozik a medve a nyuszikával. A nyuszika is megkérdezi. - Te medve, én is rajta vagyok a halállistádon? - Igen, rajta vagy! - mondja a medve. - Te medve, és nem lehetne ezen változtatni? - kérdezi a nyuszika. - Dehogynem! - feleli a medve, és azzal kitörli a nyuszikát a halállistáról." 

 Belegondolva, igazából nap mint nap ez történik velünk. Elég csak bekapcsolni a TV-t, meghallgatni a szomszéd panaszkodását, elolvasni az újságokat, s máris ott állsz a ”medve” elõtt! A kérdés csak az, hogy a rossz hírek Téged mire ösztönöznek? Arra hogy feladj minden reményt és megadd magad a nyomásnak, vagy arra hogy merj szembeszállni velük. 
Én eldöntöttem, hogy nem fogadom el a betegséget, a szegénységet, a csõdöt, a nélkülözést, a vereséget hanem megkeresem a lehetõségeket melyekkel hosszabb és egészségesebb életet élhetek és amiket megragadva kiemelkedhetek ezekbõl s elérhetek végre egy olyan életszínvonalat amit megérdemelnek gyermekeim és feleségem is. A megoldást végül egy olyan üzleti koncepcióban találtuk meg amelyrõl elfogulatlanul állíthatom,hogy a legjobban jövedelmezõ üzleti vállalkozás , ami minden ember elõtt nyitva áll kor nem és végzettségtõl függetlenül!
 Ehhez a céghez keresünk munkatársakat akikkel el szeretnénk érni, hogy ez a lehetõség minél több magyar család számára adja meg az egészségesebb hosszabb és sikeresebb élet reményét és valóságát és a megélhetés stabil alapját! 

 Mikor már több mint 10 éve kiszálltam az alkalmazotti létbõl, és vállalkozóvá lettem azt hittem, hogy könnyebb lesz az élet. De sajnos nem hozta el a megoldást az önálló vállalkozás, rengeteget dolgoztam egyre kevesebb bevételért! Végül óriási adósságokat hátrahagyva vissza is kellett adnom a vállalkozásomat! Szülõi és baráti segítség nélkül nem tudom hogy éltem volna túl ezt az idõszakot! Bár a rendszerváltás idején egyszer beléptem a nagy A betüs MLM üzletbe, de az anyukámnak eladott egy darab tisztitószeren túl nem bonyolitottam túl nagy forgalmat! Igy vissza is adtam a kezdöcsomagot, bár a termékekkel maximálisan meg voltam elégedve. 
 A gondolkodásomat már legalább 8 éve Kyosaki : Gazdag papa, szegény papa cimû könyve mozgatta, meg a Pabló és Brunó történetérõl szóló kis rajzfilm, tanmese de valahogy sose tudtam, hogy kezdjem el, mi csordogáljon az én csõvezetékemben. Próbálkoztam eggyel s mással de leginkább kudarcot vallottam, nem vagyok egy túl nagy rábeszélõ tipus. Azonban 2009 tavaszán összefutottam az interneten egy csírájában levõ kezdeményezéssel ami nagyon megragadott. Ez az online hálózatépítés volt egy olyan termékkel amit nem volt nehéz megszeretnem és úgy gondoltam az interneten keresztül sokkal könnyebb lesz kapcsolatokat építeni, s nem kell többször a barátaimat lerohanom , hogy bebizonyitsam nekik, hogy szükségük van az általam forgalmazott vitamintablettákra és nekik is érdemes lenne beszállni többszázezer forinttal az én MLM üzletembe! 
 Ha megtisztelsz a figyelmeddel, szeretném egy olyan szempontból bemutatni ezt a lehetõséget amit talán idáig nem gondoltál át. Sok embert ha megkérdezünk mi is az MLM , valószínûleg azt mondják, hogy tudják mi az és azért nem csinálják mert õk nem akarják a baráti és ismeretségi körüket feláldozni annak oltárán! Inkább keresnek valami tisztességes munkát,ahol megmondják mit kell csinálniuk, azt elvégzik és megkapják érte a havi fix fizut! Rengeteg emberrel beszélgetek az MLM-rõl és sokszor hallom, hogy a network marketing lényege az, hogy embereket használunk ki, és majd jól megélünk belõle. Szegény kihasznált pedig semmit nem keres, csak ráfizet. Ha te is ezt gondolod, akkor gondold egy kicsit tovább a dolgokat!

 Igen, valóban pénzt keresek azáltal, hogy te dolgozol a hálózatomban. De csak ha dolgozol! Ugyanúgy, ahogy te is pénzt kereshetsz azáltal, hogy az általad csatlakoztatott emberek dolgoznak a hálózatodban. Ha õk is dolgoznak! De hát hol adják a pénzt ingyen! A kérdés csak az, ugyanannyi munkával, hogyan tudod a legtöbbet keresni, és hol van rá lehetõséged , hogy a jövedelmed hónapról hónapra csak növekedjen, azáltal, hogy másokat segítesz hozzá, hogy az õ jövedelmük is hónapról hónapra növekedjen!
Sajnos csak a saját példánkat tudom felhozni, de szerintem ha körülnézel a környezetedben sok hasonló esettel találkozhatsz! Feleségem anyagi szükségben lévénk, kénytelen volt elmenni az 5 gyerek mellett dolgozni valami „tisztességes” munkahelyre! Fel is vették , kiválasztották 300 jelentkezõ közül és elkezdhetett dolgozni. Be kellett fektetnie pénzt? Igen! Egy ilyen helyen fontos a jó megjelenés ezért kellett új ruha, cipõ táska , s persze az utazáshoz bérlet stb. Eladta a munkaidejét a cégnek, bízva benne, ugyebár , hogy befektetésének meg lesz a jutalma. Eltelt 4 hónap és fizetés még nem volt csak ígéret , aztán végül felmondtak mindenkinek és fizetés nélkül elküldték haza!! De beszélhetnénk a sok tönkre ment vállalkozásról, akik a tisztességes utat választották, és elvégzett munkájukért nem kapták meg a pénzt! 
Nem is tudod, hogy hány nagy beruházás alvállalkozója ment így tönkre csak Budapesten, mert elkészült a nagy irodaház és nem lettek kifizetve! Hány színész, mûvész , rendõr . orvos stb nem kapta meg a bérét évek óta , pedig megdolgoztak érte! Szóval ennyit a tisztességes munkákról és munkahelyekrõl! 

 Ezzel szemben nézzük az MLM cégeket, mondjuk a miénket a DXN - t! 
 Veszteségessé vált hagyományos vállalkozásom kiváltására kénytelenek voltunk keresni valamit amibõl túlélhetjük ezt a válságot! A szokásos történet a miénk: jelzálog a házon, svájci frank az egekben, törlesztõ részlet szintén, bevétel a vállalkozásban nincs, fizetés a munkahelyen nincs , a számlák meg csak jönnek és az 5 gyerek meg azért nem tud lemondani az ételrõl, ruháról iskolai költségekrõl! A stresszbe belerokkanva, egyik pillanatról a másikra az intenzív osztályon kötöttem ki , valami kis vérrög felfordította a világot körülöttem és 4 hónapig tartott míg valamennyire felépültem. Mivel ilyen állapotba senkinek se kellettem volna, nem maradt más esélyem mint a DXN! Komoly befektetést nem igényelt, egy kávé megvásárlásával már taggá is váltam, beregisztráltam már a szervezõdés elején, mikor még az se volt biztos, hogy lesz belõle valami! Mivel a DXN magyarországi alapítójában Kócsó Lászlóban egy korrekt megbízható, tehetséges üzletembert ismertem meg, végig biztos voltam benne, hogy ez az üzlet be fog indulni a kezdeti nehézségek ellenére is. Nagyon akartam a sikert és dolgoztam is érte. Mikor még az intenzív osztályon voltam és drótok lógtak ki belõlem mindenhol, mert figyelni kellett a pulzusom , hogy nehogy megint felmenjen az egekig, akkor is behozattam a laptopom és szerkesztettem a honlapomat , adtam fel a hirdetéseket, raktam fel a linkjeimet. Egyre több ember csatlakozott hozzám és kezdte el fogyasztani a termékeket. 

Egyre jobban éreztem a kihívást, hogy ebben a gazdasági helyzetben olyan utat tudjak kitaposni amin lehet követni és amin mindenki pénzt kereshet korra nemre végzettségre való tekintet nélkül. És minél több embernek kezdtem el segíteni annál többen csatlakoztak. Egyre többen írták vissza , hogy olyan finomak és jó hatásúak a termékek, hogy szeretnének vele üzletileg is foglalkozni, hogy kezdett beérni a gyümölcs. Megemlékeztem a malaysiai szponzorunkról is aki hasonlóan kezdte s ma már dollár milliomos. Õ is azzal kezdte, hogy mikor apukája stroke-t kapott akkor nagy dózisban adta neki a ganodermát, amitõl teljesen helyreállt.Kórházban dolgozott nõvérként és elkezdte ajánlani a betegeknek a termékeket. Sokszor hiteleket is vett fel azért, hogy a saját pénzébõl támogassa a betegek ganodermához jutását. Isten úgy megáldotta jószívûségét, hogy hamarosan igazi pénzes vevõi is lettek,majd egyre többen csatlakoztak hozzá üzletépítõk és elkezdett egy nagy hálózat kiépülni alatta.

 Ma már több ország s most az Európai piac is alatta nyílik meg, ami már óriási jutalékot hoz neki, amiből szépen megél és még több embert tud támogatni! Mûködik a dolog ! Senki se érzi magát kihasználva, mivel az emberek idáig is kávéztak, teáztak költöttek az egészségükre, csak most ezzel nem a multikat gazdagítják , hanem vásárlásaikkal ebben a rendszerben a saját maguk jövőjét alapozzák meg, s közben egyre jobban érzik magukat azáltal, hogy a testük megkapja a működéshez szükséges megfelelõ tápanyagokat! 

Összegezve a történetem mondanivalóját: Nem tudhatod mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy szükséged lesz pluszbevételre ezért ha bölcs vagy akkor elindítasz most egy másik lábat ami pénzt hozhat a családi kasszába, ha betartod a szabályokat és dolgozol vele! A tisztességesnek nevezett munkahelyek egyre inkább megszûnnek, míg az MLM cégek a jutalékot mindig kifizetik, sõt ez örökölhető tehát az utódaid is kapni fogják a jutalékot ha te elköltöznél az életbõl. 
A kérdés most az , hogy neked megér-e egy próbálkozást, hogy 5000Ft– ért beregisztrálj és elindits magadnak egy saját passzív jövedelemtermelõ vállalkozást, amiben a magad fönõke vagy és biztos , hogy lesz eredménye akár 2 hónapon vagy 2 éven belül a befektetett munkádnak köszönhetõen! 

Gondold át az ajánlatom és hidd el az MLM nem egy átverés hanem a legigazságosabb rendszer ami mindenki számára lehetõvé teszi hogy jövedelemhez jusson. Hiszem hogy közösen dolgozva egyre több ember életén segíthetünk miközben mi is segítséghez jutunk! Napról napra egyre több nagyszerû ember csatlakozik hozzám és hiszem, hogy te leszel a következõ. és együtt elérhetjük hogy ha neked van egészségügyi vagy anyagi problémád azon is segíthessünk a DXN termékek és üzleti lehetõség segítségével! HA CSATLAKOZNI AKARSZ MÉG MA MEGTEHETED ITT: REGISZTRÁCIÓ

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése