2013. április 20., szombat

Mi a baj a kávéval?


Mi a baj a kávéval? 

 A világon a legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után a kávé. A kávé óriási forgalmat generál, rögtön az olaj mögött helyezkedik el! 
Miért? Azért mert 10ből 9 ember kávézik. Az emberek szeretik a kávét, sokak számára már szinte szenvedély, függőség egy-egy jó kávé! Nem véletlen, hiszen nagyon jól esik egy csésze forró kávé a reggeli felkelésnél, egy őszinte beszélgetésnél, egy tárgyaláson, munkahelyen, vendégségben stb. Mégis rémisztgetik az embereket, hogy nem szabad inni, mert káros. 

Sokan a kávét az egészségtelen italok közé sorolják!

 Azért, Mert savasít, refluxot okozhat! 
Mert felveri a vérnyomást! 
Mert felpörgeti a szívet! 
Mert nyugtalanságot, alvászavart okoz! 
Mert a koffein és a csersav tartalom káros! 

Ezek tények. Sajnos a legtöbb kávé valóban ilyen hatással van az emberi szervezetre, egészségre. Ezek a legolcsóbb kávék a piacon és az emberek megveszik úgy, hogy valójában azt sem tudják, hogy mit isznak, nem tudják mennyi abban a valódi kávé és abból is melyik fajta? A jó minőségű kávénak ára van! 
A kávé csak akkor olcsó, ha az igénytelenebb, magas csersav tartalmú, robuszta kávéból készül, vagy ha még azt is keverik szintetikus adalékokkal, szójával, színezékekkel és ízfokozókkal. Érdemes megnézni egyes instant kávét és látni fogja, hogy 9% a kávétartalom! A kevésbé egészségtelen, minőségi arabica kávékból egy csésze, helytől függően akár 300-800Ft is lehet. Ha otthon van kávégép, akkor 150Ft -ból is kihozható. Akkor mit lehet tenni? Én megtaláltam erre a megoldást és nekem nagyon bevált!

 Ezért megosztom Önnel: Az én kávém egészséges! 
 Én olyan kávét iszom, ami 100% brazil arabica kávéból készül. – Az ön kávéja is 100% kávét tartalmaz? 
 Az én kávém a "halhatatlanság gombáját", a ganoderma lucidum gyógygombát tartalmazza! - az Öné? 
 Az én kávém a ganoderma gomba kivonatnak köszönhetően, egészséges, több mint 200 hasznos összetevőt tartalmaz! 
 A ganoderma az erek karbantartója, letisztítja az érfalakat, járhatóvá teszi a hajszálereket, így beállítja a normális vérnyomást! 
A ganoderma közömbösíti a káros csersavtartalmat és a koffein negatív hatásait, így nem savasít, nem okoz refluxot, savas felbüfögést, nem veri fel a vérnyomást, nem pörgeti fel a szívet, nem okoz ingerültséget! 
 Az én kávém a ganodermának köszönhetően javítja a vér oxigénszállító képességét, az agy oxigénellátását, így nyugodt alvást, a kipihentség érzését adja, akár lefekvés előtt is fogyasztható! - az Ön kávéja is ilyen? 
 Az én kávém finom, ízletes, lágy selymes ízű instant kiszerelésű, így bármikor és bárhol el tudom készíteni, ahol kapok forró vizet!
 Én meg vagyok elégedve a kávémmal, tudom, hogy bátran ihatom, mert egészséges. Mind ezek ellenére pedig, nem drága! Mit gondol, lehetne az én kávém az Ön kávéja? Mi lenne, ha az én kávém mostantól inkább a mi kávénk lenne?

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése