2013. május 27., hétfő

DXN egészséges kávék

Felirat hozzáadása
Lingzhi Black Coffee 
A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét. 1 adag kávé kb. 70 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva) 
A doboz tartalma: 20 tasak x 4,5g 
Fogyasztói ár: 4.280 Ft 
Törzsvásárlói ár: 3.425 Ft 
Lingzhi Coffee 3 in 1 
A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. Rendkívül frissítő és egészséges. 1 adag kávé kb. 70 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva) 
A doboz tartalma: 20 tasak x 21g 
Fogyasztói ár: 4.430 Ft 
Törzsvásárlói ár: 3.545 Ft 
DXN Cream Coffee
A DXN Cream Coffee a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. Nem tartalmaz cukrot, azonban tejport igen, amely lágy, selymes ízt kölcsönöz. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell. 1 adag kávé kb. 70 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva) 
A doboz tartalma: 20 tasak x 14 g 
Fogyasztói ár: 4.230 Ft 
Törzsvásárlói ár: 3.385 Ft  Zhi Mocha
A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke. 1 adag kávé kb. 90 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva) 
A doboz tartalma: 20 tasak x 21g 
Fogyasztói ár: 5.560 Ft 
Törzsvásárlói ár: 4.450 FtMaca Vita Café
A nagysikerű Vita Café visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű kávékrémpor növeli. 1 adag kávé kb. 90 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva) 
A doboz tartalma: 20 tasak x 21 g 
Fogyasztói ár: 5.655 Ft 
Törzsvásárlói ár: 4.525 Ft Maca EuCafé
A nagysikerű EuCafé visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz. 1 adag kávé kb. 80 Ft/adag (A hazai fogyasztói visszajelzések alapján a használt adagolásból számítva) 
A doboz tartalma: 20 tasak x 21 g 
Fogyasztói ár: 5.215 Ft 
Törzsvásárlói ár: 4.175 Ft 
Zhi Cafe Classic
A ZhiCafe Classic Ganoderma-kivonatból és tökéletesen pörkölt kávébabból készült. Ez a kellemesen lágy ízű, élvezetesen telt aromájú ital kiváló választás lehet a reggeli első csésze kávéhoz. A frissen pörkölt kávé íze és aromája teljes mértékben el fogja bűvölni. Kiváló választás lehet, ha egy kellemesen lágy ízű filteres kávéra vágyik! 
A doboz tartalma: 20 tasak x 20g 
Fogyasztói ár: 4.035 Ft 
Törzsvásárlói ár: 3.230 Ft 


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése