2013. június 3., hétfő

DXN sikerszeminárium 2013 június 1

A DXN cég szokásos negyedéves sikerszemináriumát tartotta június 1-én a Lurdy házban. A telt házas, nagy sikerű rendezvény minden előadása tanulságos, informatív és lelkesítő volt.Fathemi Ghani előadásának a témája a saját sikerképlete volt, ahol 14 pontban szedte össze mikre érdemes odafigyelni a DXN hálózatépítés során, és mik azok a fókuszok és teendők amik előre viszik az üzletet.
Mr Ghani egy nagyszerű személyiség, akit nem az érdekel, hogy hány ezer dolláros fürdőkádja van, vagy milyen menő autója, hanem az üzletének fő motiválója, hogy minél több embernek segítsen valami plusz extra jövedelem megszerzésében.
Az ő fő munkaterülete az Arab Emirátusok, de nagyon sok munkát fektet az olyan szegény országokban élő üzletépítőkbe, mint Pakisztán vagy Szudán!
Ezeken a helyeken a havi plusz száz dollár is sokat számít a megélhetéshez életben maradáshoz! És ezekben a szegény országokban élő emberek, üzletépítők megveszik a DXN termékeit, és a kvalifikációhoz szükséges minimális 100 pontot, pedig sokuknak majdnem ennyi csak a jövedelme máshonnan.
Fathemi úr elmondta, hogy 4 évig visszaesett a jutaléka, és megállt a színt növekedése, mert Pakisztánba ment, hogy ott segítsen embereknek. De ennek gyümölcs egy gyémánt vezető, aki alatt már 8 gyémánt van, és már legalább 40 ember keres ott jóval átlag feletti jövedelmet a DXN által!
Tartalmas előadásából sokat tanultunk.


Az ebédszünet után Nagy Gábor ESSD beszélt és a csapatából 3 gyémánt osztotta meg tapasztalatait.
Nagy Gábor mondanivalójának lényege az volt, hogy az MLM-et, mint az általa bemutatott bűvészmutatványt, mindenki megtudja csinálni, csak vannak dolgok, amikre oda kell figyelni, amiket meg kell tenni a siker érdekében.
Mint mondta, a tölgyfára 2 féle módon lehet feljutni, vagy felmászunk rá, vállalva a karcolásokat, a reccsenéseket stb. vagy ráülni egy makkra és megvárni, míg felnő alattunk! A munkát nem lehet elkerülni, és az online hálózatépítés nem azt jelenti, hogy majd a honlapod dolgozik helyetted!
Viszont nem a munkát kell első helyre tenni, hanem a személyes fejlődést!
Sok ember úgy gondolja, majd ha több pénze lesz, akkor fog vetni az üzletbe, fogyasztani a termékeket, és önképzésre költeni!
Pedig az életminőség nem a pénzzel arányosan nő, hanem minél jobban fejleszted magad, növeled az élethez való hozzáállásod minőségét, annál jobban fogsz az üzletben is haladni, és növekszik a pénzbevételed is!
A Siker képlete nála: HIT X MLM ahol minden betűnek tartalma jelentése van!
Pld Hit, helyes hozzáállás, helyes önbecslés, igényesség, intuíció, motiváció, lelkesedés, munka stb.Nagy Gergely ESD Gábor fia személyes indulásáról, motivációiról beszélt, majd egy kedves életből vett történettel vezetett rá, hogy ha valami nem megy, akkor nem szabad kétségbe esni, hanem mindig új és új módszerek kipróbálásával, megtalálhatjuk a saját utunkat és sikerünket.Orsy László SSD arról beszélt, hogy a szerencse mindig tudatosan meghozott döntések után társul az emberhez! A szerencse fontos szerepet játszik ebben az üzletben, de csak az lehet szerencsés, aki az adott helyzetekben meghozza a néha nehéz döntéseket, és jó irányba fordítja a kormánykerekeket!Farkas Corinna SD is online hálózatépítéssel indult, és azt mutatta be ő milyen eszközöket használt, és milyen módszerek voltak nála sikeresek. Beszélt a 3 lépéses módszerről, és a kávéklubokról meg a plakátokról, amik nála nagyon beváltak!Kócsó László hálózatvezető ezután röviden egy új fejlesztést mutatott be http://mdxn.hu/authenticate/login   ami abban segít, hogy hamarosan már okos telefonokról is elérhető minden szolgáltatás, és akár telefonon keresztül is leadhatjuk, kifizethessük a rendeléseinket, vagy regisztrálhassunk be valakit az üzletbe!Specht József DD, szokásosan sok humorral fűszerezett előadása saját terméktapasztalatára épült, miszerint a vérnyomása helyreállt és a súlyos derékfájdalmai eltűntek.
Előadása második részében arról beszélt, hogy a siker olyan, mint a paprikás krumpli, nem elég az összetevőket az asztalra tenni, hanem fel kell dolgozni azokat és össze kell főzni! Vagyis a célok, álmok, a befektetett munka, a szuper online eszközök együtt fognak élvezhető valós eredményt hozni!Tonk Emil arról beszélt, hogyan használjuk a telefont helyesen az üzleti életben!
Ha nem vagyunk felkészültek egy üzleti telefonra, hogy ha nem úgy készülünk fel, mint ha személyesen látnánk, akkor az lejön! Akkor nem fog működni!

A telefon hátránya, hogy néha nem interaktív. Tudnunk kell 1 szavas, 1 mondatos üzeneteket hagyni! Hasznos információt hagyjunk, legyen benne konkrét információ!
Ha üzleti időben, üzleti ügyben telefonálunk, akkor ne idegesítsük az ügyfeleket azzal, hogy nem tudnak elérni bennünket.
Legyünk azok az emberek, aki jól tudja kifejezni és befejezni magát!
Ha nekünk jogunk van felhívni számára váratlan pillanatban, akkor nekik joguk van, hogy nemet mondanak! Ezekre készüljünk fel! Nem szabad személyesnek venni, hogy ha nemet mond, ne haragudjunk rá! Készüljünk fel arra is, hogy valószínű kérdezni fog és nekünk tudnunk kell rá válaszolni! Legyen előttünk minden információ a ganodermáról, dxnről, konkurenciáról stb!
Ha minket hívnak, akkor nekünk van jogunk nemet mondani, tudni kell kimenteni a másikat! Az hívja vissza, akinek érdeke, hogy visszahívja! Ha neki, akkor ajánljunk fel időpontot. Ha nekünk, akkor meg kérjük meg, hogy adjon, időpontot mikor hívhatom.
Mindaddig, amíg mi hívünk, addig nekünk van jogunk letenni a telefont!
Ha mi kezdeményezünk hívást, akkor a környezetbe ne legyenek zavaró hangok! Azok a hangok, amik a környezetünkben vannak számunkra természetes, de a másik oldalnak nem biztos!
Az okos üzletemberek, akik gyorsan vonzóvá szeretnék tenni az ajánlatukat, azok figyelnek erre!

A legközelebbi DXN szeminárium szeptember 11 én lesz, oda már téged is szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése