2013. július 26., péntek

DXN karrier
Mi a baj az MLM-el?

Az MLM rendszerrel magában nincs baj, de rengeteg ember kihasználta ezt a rendszert és nem a megfelelő módon használták. Sokszor az MLM valójában csak legális köntösbe öltöztetett pilótajáték. Nagyon sok esetben a termék csak alibi, nem azon van a súlypont, hanem azon, hogy több tíz, vagy akár százezres belépőcsomagokkal kell minél több embert beléptetni. Természetesen a belépés díj fejében termékeket kap, ezért jogilag nem lehet belekötni. A probléma ott kezdődik, hogy a terméket nem azért veszik meg, mert szükségük van rá, hanem mert így növekedik az üzlet. A termék magában nagyon drága, máshol sokkal olcsóbban ugyan ahhoz vagy ahhoz hasonló termékhez hozzá lehet jutni. Erre szokták mondani, hogy „igen, de a minőséget meg kell fizetni” stb. Természetesen lehet ebben igazság. De azt kell megvizsgálni, hogy akkor is megvennénk-e azt a terméket, ha nem csinálnánk az üzletet?
Sajnos hallottam MLM vezetők szájából és ez sok esetben tényleg így van, hogy azért kell olyan drágán adni a termékeket, hogy több jutalékot lehessen fizetni a hálózatépítőknek. Innentől kezdve ez már a vásárlók kihasználása. Legális, de mégis illegitim.

Az MLM –ben egy olyan félreértés is történt, hogy valami miatt a hálózatépítők azt gondolják, hogy mindenkit be kell rángatni az üzletbe. Régi kapcsolatokat felkeresnek csak azért, hogy rájuk erőltessék az üzletet. Ez sértő. Örül a régi ismerős, hogy beszélgetni akar vele, jól fogják magukat érezni, aztán nagyot koppan, mert rájön, hogy csak profit forrásként tekint rá és nem barátként. Ráadásként, ha valaki nemet mond, akkor az minden, csak nem normális ember. Szerintük ha valaki nem lép be, akkor az szegény beállítottságú, sikertelenségre született ember. Nem tudják elképzelni, hogy valakinek nem az MLM az elhívása.
Mikor sikerül valakit beszervezni, az sokszor egy óriási nagy „agymosáson” megy át. Túlmotiválják őket, sokat ígérgetnek nekik és betanítják a sablon szövegeket, amikkel ki lehet védeni a tipikus ellenvetéseket. Szinte elfelejtenek gondolkodni és mindenkinek csak a bemagolt mondatokat hajtogatják papagáj módjára.

Rengetegen megégették magukat ebben a rendszerben. Levarázsolták őket és több százezreket kifacsartak belőlük. Egyszer csak kiábrándultak belőle és óriási nagy veszteséggel – anyagi veszteség, motiváció veszteség, kapcsolatok megromlása stb. - kiálltak belőle. Olyan gyomorforgató emlékük alakult ki az MLM -ről, ami miatt teljesen jogosan megkeseredtek erre a rendszerre.

 A DXN MLM nem ilyen. Lehet, hogy valaki ezt már nem tudja elfogadni és annak én nem is akarom erőltetni. Teljesen megértem.
De akit érdekel és keres egy valóban jó karrier lehetőséget, amivel passzívjövedelemre tehet szert, az olvasson tovább. Az MLM egy nagyon jó marketing rendszer, ha helyesen használják. A DXN helyesen használja.

A DXN MLM más! Azért, mert..

A DXN termékei valóban jók. Akkor is vásárolnám őket, ha nem csinálnám az üzletet.
A Ganoderma kávé óriási nagy kompetencia. A kávé az olaj után a legnagyobb forgalmat hozó termék. Statisztikák szerint 10-ből 9 ember kávézik. Nagyon sokan ezt függőként teszik, naponta több csészével is elfogyasztanak. A kávét senki nem felejti el meginni és még válságban sem mondanak le róla. Amint meghallja valaki, hogy ez még egészségére is válhat, az a legtöbb esetben ganodermakávé függő lesz.  ( http://ganodermakave.info )
A termékek jó áron vannak. Hazai fogyasztók visszajelzése alapján egy bögre kávé körülbelül 70-80Ft -ra jön ki. Sehol nem kapni ennyiért eredeti, 100% arabica kávébabból készült kávét, immunrendszer erősítő ganoderma gombával keverve meg pláne nem.

Nincsenek százezres belépési díjak. Egyszeri 5000Ft befizetéssel törzsvásárlóvá lehet válni, amivel olcsóbban lehet a termékekhez hozzájutni, és aki szeretne, akkor ezzel már hozzá is kezdhet hálózata építéséhez. Hozzáférést kap az úgy nevezett dxn intranethez, ahol mindig láthatja a friss híreket, ingyenes képzéseket nézhet meg online, ingyenes professzionális weblapot indíthat (mint például ez: http://k-vedelem.dxn.hu ), használhatja az ingyenesen automatikus hírlevélküldő rendszert, ingyenesen használhatja a DXN által elkészített professzionális marketing videókat stb. Mind ez az 5000Ft-os regisztrációs díjért.
A fent említett minimális összeg miatt Ön ezzel a vállalkozással nem veszíthet semmit, legfeljebb az idejét.

A DXN kicsi árréssel dolgozik. A DXN nem tesz nagy profitot a termékekre, csak azért, hogy több jutalékot tudjon szétosztani. Ez az üzletépítőknek rövidtávon nem tűnik jónak, de hosszútávon megtérül. Ugyanis ennek köszönhetően nagyon olcsók a DXN prémium minőségű termékeinek ára, így a fogyasztók stabilak, hónapról hónapra rendelnek, függetlenül attól, hogy nekik üzletigleg ebben érdekük lenne. Éppen ezért a DXN nem ígér gyors meggazdagodást, de hosszútávon stabil passzívjövedelmet tud biztosítani.

A jól kidolgozott marketingtervnek hála, az kapja a nagyobb jutalékot, aki a leginkább dolgozik. -  A DXN igazságos és korrekt ebben a tekintetben is.
A pontok halmozódnak. Nem lehet visszaesni arról a szintről, amit már elért! Ha Ön gyémánt lett, akkor már az is marad! Nem lehet nullázódni!
Nincsenek minimum elvárások! Mindenki annyi vásárlót hoz, amennyit tud. Ha valaki keveset dolgozik, akkor nem lesz nagy jutaléka. Ha sokat dolgozik, akkor lesz nagy jutaléka. Ha valaki nem akar, vagy nem tud dolgozni egy ideig, akkor nem lesz forgalma, így jutaléka se, de a DXN -nel bármikor onnan folytathatja, ahol abbahagyta. Se kiesni, se visszacsúszni nem tud a DXN MLM rendszerében. A cég filozófiája, hogy mindenki saját maga határozza meg a saját elvárásait azzal harmóniában, hogy milyen tempóban akarja az üzletét kiépíteni. Ugyanis nagyon fontosnak tartja, hogy ne a cégnek kelljen a munkára ösztönöznie, hanem a saját belső motivációnk mozgósítson bennünket.

Egy 20 évvel rendelkező stabil cég biztosítja a hátteret. Egy olyan cég, ami a saját kezében tartja az egész üzletet, a termeléstől a marketingig, minden a cég vezetése és felügyelete alatt történik. Egy olyan cég, ami annak köszönhetően, hogy fenn van a tőzsdén, nyilvánosak a pénzügyi adatai. Bővebben a 'Cégről' menüpont alatt olvashat róla.

Ami most még plusz óriási nagy lehetőség, hogy Európába Magyarország hozta be a DXN-t (Kócsó László személyében) és innen is megy ki a többi európai országba. Óriási nagy a piac. Jelenleg is alakulnak ki alattam francia, német és olasz hálózatok, ezeken a helyeken nem sokára szerviz centerek is fognak nyílni. Még rengeteg ország szűz a DXN-től, és Önnek is meg van még a lehetősége arra, hogy nagy passzívjövedelmet szerezzen külföldi országokból.

Lehetne még sorolni az érveket, de nem akarom húzni az idejét, úgy gondolom a legfontosabbakat felsoroltam. Folyamatosan lehet követni a blogot, ahol még részletesebben beszélek a DXN MLM előnyeiről. A DXN karriert biztosít mindenki számára!


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése