2013. szeptember 25., szerda

1 órás részletes GOP bemutató
Gondolom egy ilyen prezentáció elején, fontos letisztázni pár kérdést, amelyek nagy valószínűséggel ott motoszkálnak az Ön fejében is.

Mibe akarnak beszervezni, mit akarnak nekem eladni?
Hát nem tudom, így ismeretlenül mennyit jelent önnek az én szavam, ígéretem, ha azt mondom semmit és talán ez így nem is igaz. De inkább úgy fogalmaznék, semmit se akarunk önre rátukmálni, semmi olyat nem akarunk önnek eladni, amire nincs szüksége, amit máshol is megvehet sokkal olcsóbban, vagy amit úgy érzi, nem engedhet meg magának! Nem akarjuk semmibe beszervezni, lezárási és marketing technikákkal, mágikus mondatokkal olyan dologra rávenni, amit nem akar, amit később megbánna, vagy nem tudná megvédeni még maga előtt se a döntését.
Van egy fontos mondás, ami engem mindig vezérel. Ne az embereket használd az üzleted építésére, hanem az üzletet használd az emberek építésére.
Amit tehát szeretnénk mégiscsak eladni Önnek, az néhány gondolat információ arról hogyan lehet ebben a válságokkal és nehézségekkel teli stresszes korszakban úgy élni, hogy ne kelljen választani az egészség és a gazdagság a jólét között! Vagyis a munka, a megélhetésért való küzdelem, ne menjen az egészség rovására, sőt ha lehet ne is küzdelem legyen, hanem élvezet. Gazdagodjon meg úgy hogy élvezi amit csinál, azt csinálja mit szeret és legyen ideje és egészsége arra hogy az összegyűjtött vagyont el is költse és a családjával sok időt lehessen együtt!

Meddig fog ez tartani?
Sokszor kerülök vitába munkatársaimmal, akik azt mondják a kevés sokszor több, és hogy az embereknek nincs idejük végighallgatni egy ilyen egy órás prezentációt. Ez a prezentáció viszont most nem a reklám helye, nem egy érdeklődésfelkeltő email cím begyűjtő vírusmarketing része, hanem egy részletes tájékoztató 2 olyan fontos témában, mint az egészség és a gazdagság. Úgy gondolom, ha igazak a statisztikák és a magyar emberek minimum 3 órát töltenek a televízió előtt, értékeket nem közvetítő műsorok előtt, például három csatornán is végignézik a híradókat, ahol csak rossz híreket lehet hallani, vagy különböző sorozatok műtermi jeleneteibe élik, bele magukat akkor talán van olyan értékes ez a téma, ami akár életeket, emberi jövőket is menthet, helyreállíthat, hogy egy kalandfilm idejét mondjuk 60-64 percet rászánjon.

És hogy milyen előnye származik ebből?

Hát maradjunk abban, hogy vesztesség semmiképp se éri, viszont megismerhet olyan információkat, amik segíthetik abban, hogy meglássa a kiutat a válságból, megelőzhessen esetleges későbbi betegségeket, vagy anyagi összeomlásokat és elindítson egy olyan fajta gondolkodást a fejében, amivel felismeri az ön előtt álló lehetőségeket. Ezáltal különbséget tud tenni a jó és rossz, az igazi és az átverés között, és el tudja hinni, hogy az ön sorsa sincs előre sehol megírva, a gazdagság és az egészség sokszor csak helyes és időben meghozott döntései következménye!

Ez a prezentáció a DXN üzleti lehetőségre épül, annak termékeit és előnyeit mutatja be!


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése