2013. szeptember 27., péntek

Hogyan találtam a DXN -re! Gróh Szilvia

Egy átlagos ember vagyok. Olyan, mint a nagy átlag. Semmi különleges nincs bennem. Nagy álmokkal és reményekkel, komoly fogadalmakkal, hogy milyen hibákat nem vétek indultam az életnek. Pályakezdőként találkoztam először az MLM-rendszerrel talán az elsővel, amelyik felütötte a fejét Magyarországon. Kirobbanóan indultam, de persze hamar elfogyott a lelkesedés, sok elutasítással találkoztam és ez a biztos kudarchoz vezetett.  Sok mindent tanultam, amit akkor ott nem tudtam, de később, sőt talán azt mondhatom, hogy még mindig 20 év elteltével is hasznosítok.

 Volt egy nagyon fontos tanulsága azért ennek a „fiaskónak”, megtanultam, hogy nyitott legyek az új dolgokra, bár megfogadtam soha többé nem dolgozom ilyen módszerrel.
 4 gyermeket szültem, és az élet úgy hozta, hogy egyedül is kellett őket nevelnem már több mint 10 éve.  A gyermekeim apja daganatos lett.
 A biztosítási szakmában helyezkedtem el ahol a mai napig is dolgozom.  A válság kialakulására nem voltam felkészülve 4 gyerek mellett sohasem voltak tartalékaim. Mivel az a két legfontosabb szektor az építőipar és az autókereskedelem, ami a fő jövedelemforrásomat biztosította haldokolni kezdett ez az én anyagi helyzetemet is jelentősen megtépázta, szétforgácsolta.
 Egyedül nevelő szülőként ez (most már tudom) komoly depresszióhoz vezetett. Én, aki azelőtt elkötelezett társadalmi ember voltam, egy igazi extrovertált egyéniség, befelé fordultam, otthonülővé váltam. A barátaim lemorzsolódtak, megunták az örökös kifogásaim miért nem megyek, a hárításaim mindenféle és fajta program iránt.

 Az életem egy szép napon gyökeres fordulatot vett.  A gyerekeim hazahoztak egy kiskutyát.  Egy afrikai vadászkutyát. Nagyon különleges alul prezentált fajta egy pár darab van itthon. Teljesen megváltoztatott. Újra elkezdtem eljárni otthonról, kutyaiskolába különféle kutyás programokra, állandóan képeztem magam mind a fajtával, mind a „kutyás léttel” kapcsolatban. Hirtelen más értékrendem lett. Megtanultam annak örülni, amim van. A sétának, a jó levegőnek az állat őszinte szeretetének. A kutyák csodálatos lények. Csak a mában élnek. Nem hordoznak sérelmeket, ha tegnap össze is civódtak másnap ugyanúgy örülnek egymásnak. Nem aggódnak a holnapi étel miatt, azt fogadják el, ami van. Összedolgoznak, pontosan ismerik egymás gyengeségeit és erősségeit. Tiszta szívemből csodálom őket.
Ahogy feleszméltem újra fontossá vált, hogy ne másoktól várjak segítséget, ne másokat hibáztassak, hanem magam kezdjek fordítani az életem kerekén.Még mindig tartok tőle, hogy az emberekkel nem jól tudnék kommunikálni, hiszen elszoktam tőle, így elkezdtem olyan másodállást keresni, ami itthonról is végezhető.
Így találtam rá a DXN-re
Mikor először olvastam a hirdetést még bizalmatlan voltam, természetesnek tűnt hát hogy az interneten utána olvasok. Megtaláltam egy oldalt ahol azt boncolgatták, hogy átverés-e ez az üzleti lehetőség. Végig olvasva a cikket egyetértettem a cikk írójával, hogy ez nem átverés, működőképes a rendszer. A hozzászólásoknál egy érdekes bejegyzést találtam Orsy Lászlótól.
 Innen már gördülékeny volt a dolog. Megkerestem az oldalát és jeleztem a csatlakozási szándékom. Arra gondoltam mennyivel másabb ez, mint amire én emlékszem. Nem engem tukmálnak, hívogatnak, hanem én önként és dalolva csatlakoztam. Még az a jóleső érzéseim is megvan, hogy ez a saját döntésem. Nem beszélt rá senki.
Nagyon fontosnak tartom, hogy egészségesek a termékek. Mikor a daganattal küzdöttünk, sok helyről hallottam, olvastam, hogy a test kémiája nagyon fontos. Ezek a gyógy gombák segítenek ennek fenntartásában. Az árak szolidak, a kávé isteni :-).

 Célom az anyagi biztonság megteremtése, hiszem, hogyha a saját munkám másolódik, akkor csak előre haladhatok. Egyszerű munka ez, nem kell semmit nekem kitalálnom a rendszer több mint 20 éve működik. Bizakodó vagyok és sokkal nyugodtabb, tettre készebb mióta csatlakoztam. Eddig csak álmodoztam róla, most már látom is (bár tény, hogy ebben a nagy hőség is segít) magam előtt Afrikát ahol természetes élőhelyükön láthatom majd a kutyáim.

 Ez az én új reményem . Gyertek velem minél többen :-) !!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése