2013. október 11., péntek

DXN sikertörténetek - Papp Andrea SD Espana


Mivel holnap, október 12-én lesz Spanyolországban az első nagy DXN rendezvény, most a legaktuálisabb itt is leközölnöm Papp Andrea, az első spanyol DXN gyémánt történetét, a weboldaláról. 
Én még nem ismerem személyesen, de a kezdetektől fogva azt látom, hogy ő tudja mit akar, és amit akar azt véghez is viszi. Nem panaszkodik, nem haragszik, nem türelmetlen hanem fókuszál a célra és a dolgok végül mindig jól alakulnak, pedig azért egy ilyen új piac nyitásánál mindig vannak várt és nem várt nehézségek! 
Már több mint 400 fős hálózata van Spanyolországban, és sok nagyon ügyes és tehetséges hálózatépítőt tudott behozni a csapatába, köztük sokan az óriási marketinget és dicshimnuszt felvonultató amerikai konkurens cégtől is! 
A személyisége, a tudása, a technikája ilyen vonzó, még nem tudom, de egyszer reméljük lesz ideje ezt is megosztani velünk! 
Szóval ez az ő szűkszavú története a weboldaláról. Miközben a sikersztori dübörög, kiváncsian várjuk az állítólag több mint száz fős rendezvény képeit, és jó híreit!

A nevem Papp Andrea. Végzettségem szerint közgazdász és idegenvezető vagyok.
Külföldön, Dél-Kelet Spanyolországban élek férjemmel és két pici gyermekünkkel. Mivel távol élünk mindkettőnk szüleitől és a család többi tagjától, az, hogy mindketten házon kívül dolgozzunk, szinte lehetetlen.
Jó ideje keresem már a lehetőségeket, hogy miként tudnék itthonról, az internet segítségével dolgozni és ezáltal jövedelemhez jutni.
Lelkes számítógép- és internet felhasználóként rövid időn belül egyértelművé vált számomra, hogy csakis ilyen módon szeretnék dolgozni.
Nagyon fontos, hogy bármikor a gyerekekkel lehessek, amikor betegek, én tudjam őket ápolni, ugyanis nem szeretném őket idegenre bízni. Elkezdtem hát magam képezni és el is végeztem több online tanfolyamot, ahol megtanultam weblapot készíteni, üzemeltetni és rengeteg internetes marketing tudással is gazdagabb lettem. Minél többet tudok, annál kíváncsibb vagyok, így a tanulás folyamatos, én személy szerint nem tudom abbahagyni.
Szerteágazó internetes és számítógépes ismereteimet mindenképp pénzre szerettem volna váltani.
Készítettem egy gasztro-honlapot spanyol nyelven (www.muchosabor.com) és dolgozom egy újabb saját oldalon is, mégis valami még hiányzott... Szerettem volna mindent, de legalábbis a lehető legtöbb dolgot és ismeretet alkalmazni és hasznosítani, amelyeket az utóbbi években sajátítottam el.
A lehetőségek tárháza az interneten óriási, nem egyszerű a választás, de elsősorban azt kell tudni, hogy mit akar az ember elérni. Az én céljaim egyértelműen megfogalmazódtak már:
Szeretnék olyan munkát végezni itthonról, amit szívesen csinálok rugalmas időbeosztással és biztos jövedelmet is eredményez. Ha pedig még az áhított passzív jövedelmet is meg tudom valósítani, az már igazán “mindennek a teteje”, az álmok netovábbja.
És akkor jött a DXN. Pontosabban az orrom előtt volt már egy ideje, de végre észre is vettem a lehetőséget.
A cég közel két évtizedes múlttal rendelkezik és különlegessége abban rejlik, hogy mindennapi fogyasztási-élvezeti cikkeket gyárt és forgalmaz hálózatos értékesítési rendszerben .
A fő termék a kávé, amit minden nap akár többször is fogyasztunk, mert szeretjük az ízét, mert feldob, mert szokásunkká vált..... és mert egyszerűen a rabjai vagyunk. Hát ez az. Nem felejtjük el soha meginni a napi kávéadagunkat igaz? Senkit nem kell figyelmeztetni, hogy vegyen magának kávét, ez is igaz. Nem írjuk fel a bevásárlólistára, mégis mindig megvesszük. A fő termék tehát zseniális, hiszen eladja magát, mi, kávéfüggők pedig akarjuk őt, szükségünk van rá!
És lehet tovább fokozni e “rutintermék” magasztalását, hiszen ez a különleges kávé ganoderma kivonatot tartalmaz, amely köztudottan nagyon jó hatással van az emberi szervezet egészére.
Többek között erősíti az immunrendszert, ami számomra rendkívül fontos, hiszen nem engedhetem meg magamnak a betegeskedést két apróság mellett.
A DXN Európában még csak 3 éve van jelen, nem nehéz felismerni azt, hogy nagy piacnyitások előtt áll a vállalat, óriási lehetőséget adva mindazon emberek számára, akik a saját és a családjuk biztos megélhetésének biztosítását tűzték ki célul.

Én személy szerint kihasználom többnyelvűségünket, hiszen a férjem spanyol, továbbá mindketten beszélünk még idegen nyelveket, így mi több nyelven indítjuk az üzletünket.
A nemzetközi üzlet kiépítésének lehetősége minden idegen nyelvet beszélő munkatárs számára adott és véleményem szerint ajánlott is. A cég biztosít ilyen igényes és informatív ingyenes honlapot mindenki számára, aki ki szeretné használni az ebben az üzletben rejlő nagyszerű és nemzetközi lehetőségeket.
Én döntöttem és belevágtam életem nagy vállalkozásába. Nincsenek határok csak dolgozni kell és lesz eredménye.
A cég marketing terve nagyszerű, nem hasonlítható egy, hasonló rendszerben értékesítő vállalatéhoz sem. A befektetés az induláshoz igen csekély, az én esetemben kevesebb, mint a havi üzemanyag-költség volt az utolsó munkahelyemre való autózással.

Jelenleg nagy erőkkel dolgozom a DXN spanyol térhódításának megvalósításán, amely úgy tűnik, más országba is továbbgyűrűzik. A kilátások több, mint kecsegtetők, az eredményekről hamarosan beszámolok. :-)Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése