2013. október 8., kedd

Kása Szabolcs - Az én történetem.


Már egy jó félórája ülök a notebookomat meredten nézve, hogy vajon mit is írhatnék magamról, ami megkapó lehet a számodra. Nem érzem magam különlegesnek vagy kivételes személyiségnek, kivéve talán egyetlen egy dolgot: rajongásig szeretem a családomat. Tudod, én pontosan emlékszem azokra a napokra, melyek megváltoztatták addigi életemet. Ilyen volt, amikor találkoztam feleségemmel. Amikor megszületett kislányom, majd kisfiam. És most, amikor harmadszor is apa lehetek! 
19 éve dolgozom. Fiatalon kezdtem. Valahogy mindig úgy alakult, hogy dolgoznom kellett, és nem tanultam tovább. Szerencsére elmondhatom, hogy mindig jó munkahelyeim voltak. Dolgoztam üzletkötőként, lemezboltban, szerveztem könnyűzenei együttes fellépéseit, közvetítettem diákokat is különböző cégekhez. Voltam középvezető multinál. Most szintén multi cégeket látogatok, és üzleteket kötök. 
Volt idő, amikor napi 10-12 órát is dolgoztam, ezért kevesebbet láttam a családom. Kevesebb időm volt szórakozásra, hobbikra. De csináltam, mert tudtam, hogy ez előre visz, és azt hittem, hogy ez a normális. 
 Két évvel ezelőtt találkoztam először a DXN-nel és termékeivel. Akkor nem csatlakoztam. Joggal kérdezheted, hogy akkor miért csak most. Meghallgattam más MLM rendszerű cégek bemutatóit, hálózat építési struktúráit. Kutakodtam, kerestem információkat, hogy biztos legyek abban, hogy jó helyen járok, és biztosan ajánlhassam Neked is a céget és termékeit. Végighallgattam több bemutatót, hogy Neked ne kelljen végig keresgélned, hogy a megfelelő céghez csatlakozz. 
Nem hiszek a véletlenekben. Talán most érett meg bennem teljesen az is, hogy szabad ember legyek. Az elmúlt években sokat dolgoztam, de ezt másoknak tettem. Most itt az idő, hogy magamnak dolgozzak. Ha megnézed az oldalam többi részét látni fogod, hogy mi az a termék, amivel foglalkozom. Láthatod a termékeket, olvashatsz magáról a cégről és természetesen a ganoderma gombáról ( pecsétviaszgomba ). Arról a zseniális gyógynövényről, mely jótékony hatásait magadon is megtapasztalhatod. Nem kell mást tenned, csak az otthoni kávét, kakaót, teát lecserélned a DXN ganodermás termékeire és élvezd ugyanúgy, mint eddig tetted. Ezzel már változtatsz is az életeden, hiszen elindulsz egy egészségesebb élet felé. És hogy a pénztárcád is egy kicsit hizlaljuk, kezd el megosztani tapasztalataidat a kávé rajtat gyakorolt jótékony hatásairól. Segítségül itt kiemelnék pár fontos dolgot, ami segíthet a döntésedben és a munkádban: - nincs horribilis kezdő csomag - nincs nullázódás - nem kell hó végén kényszervásárlásokat  eszközölnöd a pozíciód megtartásáért Hidd el jó, helyen jársz! Fogyaszd egészséggel a termékeket. Remélem, hogy nagyon sok tudást adhatunk át a számodra… Meghívhatlak egy kávéra?  http://www.kaveganoderma.dxn.hu/

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése