2014. január 1., szerda

Évindító hírlevél a DXN csapatomnak!

Kedves csapattag!

Nem tudom végig fogod-e olvasni ezt a levelet?

Sokan mondják, hogy felesleges 1 órás DXN bemutatókat csinálnom, de még a 20 perces képzési videók is sokaknak a – majd megnézem ha lesz időm / sose / - kategóriába kerülnek, de én nem adom fel. Ez az újévi történet is arra bizonyíték, hogy  mindig vannak és lesznek emberek akik másképp gondolkodnak, és másképp élnek,  az egy formán mindenki előtt ott álló lehetőségekkel!

Ez egy új évi sikertörténet sztori ami bármelyikőtökkel megtörténhetett volna már, de a jó hír, hogy még mindig meg is történhet! 
Nem tudom, hogy vegyelek rá, hogy elolvasd, csak bízom benne, hogy ha kinyitottad ezt a levelet vagy annyira "éhes és szomjas", hogy el is fogyasztod ezt a fantasztikusan tápláló és erőt adó táplálékot, ami számomra Orsy Laci blog bejegyzése!  Étvágy gerjesztőnek egy rövid teljesen életszerű rész belöle:

"Az elmúlt 3-4 évben a fizetésem már csak kb arra volt elég, hogy fedezte a lakhatással kapcsolatos kiadásokat és a hitelek törlesztőrészletét, az ételt amit megettem és még maradt arra is, hogy a kocsiba tankoljak. Vagy ruházkodásra. Persze lakhattam volna bent a laktanyában is, meg étkezhettem volna minden reggel, délben, este bent is... De ez családdal már nem kivitelezhető zökkenőmentesen...
Nem szoktam sírni és most sem fogok, csak azt akarom érzékeltetni, hogy mivel alapvetően megoldás-centrikus ember vagyok, ez az imént vázolt helyzet indította be nálam 2009-ben azt a kereső folyamatot, ami arra irányult, hogy találjak egy olyan megoldást, amivel valamilyen módon stabilizálni tudom a családi költségvetés egyre ingatagabb állapotát. Egyszerűen meg akartam állítani az életszínvonalunk további zuhanását - mert azt láttam, hogy nincs rajta ejtőernyő...
Ide most azért nem raktam szmájlit, mert komikusnak hangzik, ha nem lenne tragikus... Illetve azért, mert sajnos ez az állapot érinti a barátaimat is.
A lényeg, hogy erre a problémára azt a megoldást találtam, hogy magam veszem kezembe az anyagi állapotom rendbe tételét és saját vállalkozásba kezdtem. 4 év alatt ez a vállalkozás akkorára nőtte ki magát, hogy már a jelenlegi fizetésem sokszorosát hozza és stabilan havonta! 10-15%-os növekedést produkál."
Én tudom, hogy a világ legsikeresebb hálózatépítői – akik valóban sok , mérhetetlenül sok pénzt keresnek – sose a véletlenek útján születtek, lettek azok. De ez igaz minden más vállalkozásra is ahol milliárdosok születtek, születnek ma is. Az én még kicsiny, hozzájuk képest  szerény példámból is ezt tudom átadni. És Laci, akiről a történet szól  szintén ilyen, ebben követett engem is, de legfőképp a saját céljait és álmait.
Ő végigolvasott anno minden levelemet, elolvasott mindent amit ajánlottam, megnézett meghallgatott mindent amit küldtem. Aztán már saját maga keresett tovább is, és képezte magát. Saját ötletei, tervei lettek amiket megvalósított kipróbált és ami működött tovább adott csapattársainak.  Tudtommal sose volt más MLM cégben, nem profiként indult el a DXN –ben!
Ami előnye talán volt, sokakkal szemben, hogy szakmájából eredően – katona és sport ember – tisztába volt azzal, hogy az edzés és kiképzés nem elspórolható, a nagy eredmények csak nagy befektetések, sokszor fájdalmak, kínok között születnek meg! Hobbi edzéssel, szórakozásból, lagymatagon nem fejlődnek az izmok, nem nő az erőnlét, nem fejlődik a személyiség, a bátorság, a kitartás stb.

Nem gondolom, hogy Laci profi MLM-es lenne, ahogy én se vagyok az, és még sokan itt a DXN-ben!
Persze lehet azt mondani, hogy te is ezen vagy, te is olvasol, tanulsz próbálkozol évek óta és mégse jutsz egyről a kettőre. Teljesen megértelek. Sokszor ez valóban olyan mint egy pakli kártya. Van akinek már az első lapok az ászok és egyenes az út a sikerhez, van akinek ez később jön.

Most karácsonyra sok társasjátékot vettünk a családnak, és sokat játszunk a gyerekekkel és sokat ütközök ebbe a problémába. Mert a legtöbb játékban a szerencse – mit dobsz, mit húzol – mindent befolyásol. Vannak játékok - most ilyeneket vettünk – amikben fontos a gondolkodás, tervezés, térbeli látás, előrelátás és ettől függ az eredmény. De azért itt is fontos a szerencse. 
Szóval  a gyerekek elé nehezen dolgozzák fel  gyakran ha vesztenek, hisz mindenki győzni akar.
És erre nincs megfelelő válasz, hogy egyiknek miért sikerül hamarabb, másiknak meg sok kudarc után se jönnek jól a lapok. Játszani kell mert jó játszani, ha nem túlozzuk el a győzelem fontosságát! 

Persze fontos, hogy a győzelem legyen a célod az utolsó percig, de ha mégse akkor pedig TUDJ NEVETNI A VÉGÉN! 

Tudom, hogy a legtöbb ember a megélhetési gondok miatt csatlakozik az MLM-hez, és minél hamarabb szeretne sikereket és komoly jutalékokat látni a számláján – és könnyű szerintük nekünk beszélni, akik már ebből élünk, és egyre kevesebb az anyagi gondunk – de mégis azt kell mondanom, hogy muszáj, hogy ezt játékként kezeld, és ne görcsölj vele.
Fontos, hogy legyen munkád, munkahelyed, vagy valami más pénz termelő vállalkozásod és amellett lazán tud építeni a DXN lehetőségedet , vállalkozásodat! 
Az élet sok területén megtapasztaltam ezt, hogy amit foggal körömmel szeretnénk megszerezni, megtartani az valahogy egyre távolabb kerül tőlünk, amit viszont el tudun engedni, szabadon tudunk bocsájtani, nem ragaszkodunk hozzá, nem akarjuk magunkhoz láncolni az egyre inkább a mienk lesz, és „akar minket” ! Ilyen szerintem a siker is , a szerencse is!
Vannak akik egész életükben csak üldözik a szerencsét, van akikhez meg tapad, nem tudnak nem azok lenni.
Lehetne most ezoterikus teóriákat szövögetni, vonzás törvényéről, meg a pozitív gondolkodásról, a Titokról, agykontrollról vagy ilyesmikről de nem teszem, nem az én területem ezek. Bár biztos vagyok benne, hogy nincsenek véletlenek, minden, mindennel összefügg és mindig van oka az okozatnak de ezt most ne boncolgassuk. 

Az, hogy vannak ilyen siker történetek, mint az enyém, az Orsy Lacié, Faragóné Keserű Judité, Papp Andreáé csak a legnagyobbakat említve, egy dolgot bizonyítanak: MEG LEHET CSINÁLNI!


Lehet a DXN segítségével eljutni az anyagi függetlenségre, az egyre nagyobb szabadságra és lehet felépíteni olyan fogyasztói hálózatokat amik ezt biztosítják úgy, hogy közben a fogyasztók se érzik magukat kihasználva, hisz nem esztelenül öncélúan túlárazott termékekből, méreg drága kezdőcsomagokból adódik össze a jól keresők jövedelme.

 A fogyasztó is elégedett. mert kiváló minőséget és hatékony termékeket kap a legjobb áron, és az üzletépítő is elégedett mert marketing tevékenységéért tisztességes jutalékot kap!
Tudom mindenki szeretné tudni a HOGYAN-okat, a gyakorlat útmutatást, lépéseket és a módszert amivel most például a Laci ért el egy olyan szintet amit már sokan szeretnének megélni!
Mindannyian azon dolgozunk, hogy a lehető legegyszerűbbé, másolhatóvá és érthetővé tegyük az üzlet felépítésének módját, menetét, de szerintem ez nem lesz soha olyan egyszerű munka, mint mikor valaki órabérért dolgozik, és megmondják neki pld. kapáld fel ezt a területet. Ő megteszi és megkapja érte az igért pénzt! A hálózatépítés nem robot munka, nem mondja senki azt neked: Beszélj ennyi és ennyi embernek a cégről a termékekről és ennyit és ennyit kapsz érte!
Ez egy vállalkozás ahol nincs fizetés, alapbér, kötelező juttatások.
Itt minden tőled függ, mindenhez TE kellesz! A te döntéseid, a te befektetéseid, hozzáállásod, szorgalmad, kitartásod, kreativitásod, ötleteid, bátorságod, tűrelmed stb. !
A jó hír az, hogy nem kell tömegeket találnod akik követnek és másolnak téged!

Kócsó Laci se úgy lett a leggyorsabb Crown Ambassador, hogy több száz embert szponzorált be maga alá és tett sikeressé!  Neki is talán 5-6 vezetője, gyémántvonala van ahonnan a bevétele 95%-a jön!
Gondolj bele 5-6 ember akikre építkezve 7 majd 8 számjegyű havi passzív jövedelmek jönnek!
Ha neked kevesebb is elég akkor azt is bizonyítva állíthatom, hogy akár 2 erős vonallal is már bőségben tudsz élni és „nyugdíjba vonulhatsz, ha az jól beindult!
Nem tudom neked megmondani, hogy neked ez mikor jön el!? 

Neked kell a tükörbe nézni és bevallani magadnak, valóban mindent megtettél azért, hogy közelebb kerülj ehhez a célhoz? Egyáltalán kitűztél már magadnak célokat, konkrét számok és időpontok szerepelnek benne? És vannak leírt terveid, időbeosztásod, munkaterved, hogy fogsz 2014-ben dolgozni, hogy eredményeid is legyenek, és 2014 szilveszterén ne megint át kelljen dátumozni a célkitűzéseidet?!

Nem tudom megmondani jobban , hogyan csináld! Lacinak is ugyanazok a hírleveleim, képzéseim, videóim szolgáltatták a kiindulást ami neked is megvan és érkezik. Lacinak is ugyanazok az intranetes anyagok, képzések és rendezvények adták a tudást és inspirációt amiket te is megnézhetsz, ahova eljöhetsz!
Nem tudom, hol találhatod meg az ászokat, akik profik a szakmában és tudják, hogy kell kommunikálni, marketingezni, bemutatókat tartani, tárgyalásokat szervezni és sikeresen lezárni stb.
Egyikünk se tudta előre, az utat ezekhez az emberekhez, akik most a forgalmaink legnagyobb részét hozzák! És szerintem lehet, hogy az igazán profik, a milliárdos forgalmakat hozó magyar és külföldi vezetőink még csak most fognak belépni!
Tettük   a dolgunkat, végeztük a napi rutinfeladatokat, ki ki azt amiben erős, amire vannak készségei  és haladtunk az úton. És menet közben csatlakoztak hozzánk emberek, akik között ott voltak az ászok is!
Nem tudok új évre se jobb tanácsot adni, mint ami már lehet, hogy lerágott csont számodra!
-            -     Legyenek leírt, vagy legalább megfogalmazott álmaid, céljaid amit elakarsz érni ezzel az üzlettel!
-          -        Legyenek konkrét terveid, hogy mit fogsz érte megtenni, mik azok a napi rutinok amit minden nap megteszel érte!
-                  -   Többet kell tenned mint amire képesnek érzed magad, mint amire „hivatalosan” időd van!
    - El kéne olvasni minden levelet amit felső vonalaidtól kapsz. Meg kéne hallgatni minden régi és új hanganyagot amit kapsz vagy van az intraneten, megnézni minden filmet, sőt kijegyzetelni!
-                 -   Fontos lenne minél több webkonferencián, rendezvényen részt venni AKTÍVAN!
-           -   Meg kéne tanulni megfogalmazni és blog formába önteni a gondolataidat és ezt legalább hetente le is írni oda!
-               -   Meg kéne tanulni kommunikálni, ismerkedni, új kapcsolatokat kiépíteni  és úgy a lehetőség reklámja lenni, hogy nyíltan nem beszélsz róla! Magadat kell tudni eladni és ehhez persze az első a helyes önbizalom kiépítése!
-          -  Meg kell tanulni az online marketinget, az online eszközök használatát és az internet pld. a Facebook tudatos használatát!
-          És persze az alap, hogy folyamatosan egyre több terméktapasztalatot szerezni, mert ez tesz hitelessé ebben az üzletben!

Ezek után nincs más hátra, mint olvasd el Orsy Laci bejegyzését a honlapján és miközben hálás vagy – és nem irigy – mert vele ez megtörténhetett, éld bele magad az ő helyébe és képzeld magad elé, ahogy majd te fogod ezt megtenni! Ahogy Kócsó Laci mondta, hogy írjuk meg most a CA koronás követ beszédünket amit majd 5 év múlva elmondunk a DXN 25. születésnapján. úgy most azt mondom írd meg a blogbejegyzésed amit akkor teszel nyilvánossá majd ha te is eléred, hogy a DXN jutalékod folyamatosan biztosítja számodra bőségesen azt amire a megélhetésetekre szükség van!

LEGYEN EZ AZ ÉV SZÁMODRA VÉGRE NEM A KIFOGÁSOK, HANEM A VALÓS SIKEREK ÉVE, A NÖVEKEDÉS ÉVE! Minden esélyed és lehetőséged meg van ahhoz, hogy idén GYÉMÁNT legyél!
Íme a Laci bejegyzése „örök szabadsága” első napjáról:


Nagy Gábor ESSD szponzor 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése