2014. augusztus 8., péntek

Egy kérdés, amit legszívesebben sohase tennék fel neked se másnak, magamnak se!

Sokadszor találkoztam már ezzel a problémával, és kérdéssel így akarva akaratlanul, de muszáj foglalkoznunk vele!
A szerdai nyilvános alkalmon megjelent egy bácsi, aki nem árulta el – nem is feszegettem – hogy mi a baja, de arra keresett megoldást, hogy mit tegyen? Betegségével kapcsolatban írt Malajziába, Jane Yau szponzorunknak, aki ganoterepeuta és kb. 15 éve foglalkozik a ganoderma , illetve  a DXN termékeinek egészségre gyakorolt hatásával.

-          Odakint ez teljesen elfogadott dolog, hisz közismert, hogy keleten régen az orvosok akkor kaptak fizetést, ha egészségben tartották az uralkodót, nem, azért ha gyógyították, a betegségét kezelték. A Keleti orvoslás, is lehet kuruzslás, de ma már egyre inkább tudományosan is alátámaszthatóak azok az eredmények, amiket egyes gyógynövényeknek, gyógy gombáknak tulajdonítnak. Persze ezeket inkább nevezhetjük javaslatoknak, ajánlott kúráknak, reményt adó tapasztalatoknak, és semmiképp sem biztos eredményt produkáló orvosi módszereknek, biztos gyógyulást ígérő gyógyszereknek! A nyugati orvoslás persze pont ezért bizalmatlan az ilyen módszerek felé, és sajnos az orvosok többsége ma még inkább lebeszéli az embereket vagy csak akkor bólint rá amikor már tudja, hogy az ő tudása alapján már nincs visszaút, a halál következik.

Nos, az idős úr, kicsit el volt keseredve a választól, mert a ganoterepeuta által javasolt termékek javasolt adagja, havi 1-200 ezer forintnyi kiadást is hoznának neki. Arra kereste a választ, hogy mit hagyhat el, és milyen mértékben lehetne az adagokat csökkenteni?

Nos, én nem mertem neki feltenni a kérdést, amit Jane mondott egy másik esetben!
Egy ismerősömtől hallottam, ezt az esetet. A feleségnél tüdőrákot diagnosztizáltak és erre kérték Jane tanácsát. Nos, egy ilyen előrehaladott állapotban levő betegségnél, nincs mit tenni, próbálkozni. Jane neki is olyan adagolást adott, ami havi 300 ezer forintba kerül.
Amikor ők is feltették a kérdést, hogy mit lehetne elhagyni, csökkenteni, akkor Jane feltette ezt a durván hangzó, kegyetlen kérdést: Meggyógyulni akar, vagy csak bevenni valamit, ami talán segít?!
Ebben az esetben a család megbeszélte a dolgokat, és összefogtak, hogy a teljes kúrát biztosítsák a beteg számára.
Mivel az OEP-nél állítólag van egy ilyen szabály, hogy „ a tüdőrák gyógyíthatatlan betegség, ezért 2 kemoterápiánál többet nem engedélyeznek. Ha a 2 után nem lesz semmi javulás, akkor abbahagyják a beteg kezelését.”

Nos, a hírek alapján, a hölgy állapotában javulás állt be, amit ő egyértelműen a ganoderma hatásának tulajdonít, és Jane buzdítása a tapasztalatai alapján, hogy tartson ki és fél év után, ennél még nagyobb javulás is várható! Kell is, mert  2 kemo megvolt és legalább fél év amíg az OEP határozz arról, hogy kaphat e továbbra is kezelést a TB támogatásából!

Egyik gyémánt munkatársam szintén hasonló esetről beszélt ahol vastagbélrák volt a probléma. Akkora volt a daganat, hogy a székletet kimosni kellett pá naponként kórházban, mert nem tudott magától kiürülni. A Jane által szedett mennyiség hatására ma már borsónyira csökkent a daganat, amit úgy tudom ki lehetett már műteni.
Természetesen, őszintén kell beszélni arról is, hogy ez nem egy biztos gyógymód, és voltak olyanok is akiknél eleinte javulás állt be, de aztán valami miatt mégis meghalt az illető!
Azt is el kell ismerni, hogy mindenkire másképp hathatnak ezek a gyógynövények, gombák termékek!
Mindenki más alkat, más genetikai adottságokkal rendelkezik, más életmódból jön, más a terheltsége, a szellemi lelki állapota! Más, ha valaki dohányzik, alkoholt fogyaszt vagy épp állandó komoly stressz alatt él! 

Ezért van az, hogy van, akinek már a ganodermakávétól helyre áll a vérnyomása, van, akinek hosszú idő után, napi sok kapszula hozza csak ezt az eredményt! Van, akinek bevált a cukorbetegségére napi 2 kapszula, van, akinek marokszám se használt!
Nem ígérhetünk csodát senkinek, ilyen szempontból meg is értem a hatóságokat!
Ezek a termékek nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek!
Viszont egyértelműen kimondható, hogy sokkal inkább nevezhetőek tápláléknak, mint táplálék kiegészítőknek! Ha ugyanis a táplálék elnevezés azt jelöli, hogy egy adott étel a szervezet számára hasznos tápanyagokat tartalmaz, akkor ezek a termékek táplálékok, és az összes többi, amit eszünk nap közben – hamburger, pörkölt, tészták, pizzák, chipsek – kiegészítők, amik sokszor inkább káros anyagokat tartalmaznak, mint tápanyagokat!

Bárcsak mondhatnánk azt, hogy erre és erre a betegségre ennyi és ennyi kapszula kell és meggyógyulsz! De ez nem igaz, még nincsenek ilyen biztató eredmények!

Azt viszont mondhatjuk, hogy rengeteg pozitív tapasztalat, visszajelzés van, ami reménykeltő!
Sajnos ezeket nyilvánosan közölni nem lehet, hisz a törvény tiltja, hogy élelmiszereknek gyógyhatást tulajdonítsunk! Még akkor is, ha egyértelműen leszögezzük, hogy nem a termékek gyógyítnak, hanem a test öngyógyító képességei aktivizálódnak, kapják meg a szükséges tápanyagokat, és erősödik az immunrendszer!
Ami rossz az egészben, az a több éves tapasztalatom az emberek hozzáállásával kapcsolatban!
Hányan és hányan regisztráltak be egy 30-as kapszulával, vagy egy kis doboz Spirulinával és arra hivatkozva hagyták abba, hogy nem használt! Egy több évtized alatt kialakult, tápanyaghiánytól szenvedő, tönkrement szervezet hatalmas réseit akarják betömni, megszüntetni egy doboz kapszulával!?
Visszatérve a bevezetőben említett kérdésre, bármennyire is durva, fel kell tenni magunknak a kérdést: Ha az orvos felír egy receptet, hogy egy gyógyszerből mennyit kell szedni, hogy hatásos legyen, van valaki, aki ezen spórolni szokott és csak a felét veszi be, vagy selejtezz a gyógyszerek közt?
Ha egy műszaki felszerelésbe megadják, hogy milyen erősségű elem kell, rakhatunk bele gyengébbet, mert az olcsóbb? Ha az autóba adott üzemanyag és kenőanyag kell, akkor spórolhatunk vele, azt olcsóbbal helyettesítve?
Kemény kérdések ezek! Mert tudjuk, hogy sokszor pont a szegénység, a rossz táplálkozás miatt lesznek az emberek betegek, és akkor nehéz még pont velük megvetetni a „drága nagy dózisokat!”

Ördögi kör, és ezért nehéz feltenni ezt a kérdést:
Meggyógyulni akarsz vagy csak beszedni valamit, hátha használ?
A végső üzenet mindig ide lyukad ki: A megelőzés mindig olcsóbb, mint a gyógyítás!
Ha időben elkezded bevezetni étrendedbe a Spirulinát és a ganodermát, akkor akár a napi 3-6 kapszula Ganoderma és 4-6 szem Spirulina is elég lehet, hogy elkerüld a civilizációs betegségeket, a szív és érrendszeri problémákat, a rákot, a cukorbetegséget vagy allergiát stb!
Ha viszont csak akkor akarsz gyors segítséget, amikor már megkaptad a rossz diagnózist, vagy szenvedsz, a fájdalmaktól akkor bizony nagyon komoly dózisok kellenek, hogy esélyed legyen meggyógyulni! És ez igaz szerintem minden cég táplálékkiegészítőjére, vitaminjára!

Ezért arra bátorítalak, tedd fel magadnak a kérdést:
Miért csatlakoztál a DXN-hez? Meggyógyulni akarsz majd vagy most megelőzni a bajt egy alap dózis beszedésével erősítve szervezeted öngyógyító képességeit? Meggyógyulni akarsz vagy csak a lelkiismereted elaltatni azzal, hogy te szedegetsz valamit, kipróbáltál már egy dobozzal?!
DE KÍVÁNOM LEGINKÁBB, HOGY SOHA NE KELLJEN FEL TENNED KÉRDÉST, LEGYÉL HOSSZÚ ÉLETŰ ÉS EGÉSZSÉGES! TE DÖNTÖD EL MENNYIRE VAN ERRE ESÉLYED!

Tisztelettel
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése