2015. február 16., hétfő

DXN sikerprogram - Gazdagodj Okosan Program!

Tudjuk, hogy az emberek többsége, utálja, ha el akarnak neki adni valamit!
Tudjuk, hogy az emberek többsége, nem akar, és nem tud semmit eladni, pláne nem a környezetének!
Tudjuk, hogy az emberek többségét már elérte, valamilyen munkanélküli, könnyű meggazdagodást ígérő piramisjáték kéretlen ajánlata, és írtaznak minden hálózati felépítésű dologtól!
Tudjuk, hogy az emberek többsége jogosan bizalmatlan és nem hiszi el, hogy bárki, önzetlenül, jót akarjon neki!
Tudjuk, hogy az emberek többsége, könnyebben hiszi el a rossz híreket, mint azt, hogy minden lehet jobb is!
Tudjuk, hogy az emberek többsége szkeptikus, pesszimista, és nem csak másokban, de magában sem hisz már!

Tudjuk, hogy sokak számára a GAZDAGSÁG valami elérhetetlennek tűnő fogalom, amit jobb gyűlölni, mert akkor nem fáj annyira, ha nem birtokolhatjuk! Ezért találnak ki összeesküvés elméleteket, hogy ezek a „csúnya” gazdagok uralják a világot, és irányítanak mindent!
Ezért néznek ferde szemmel a gazdagokra, azt gondolva, hogy meggazdagodni, csak nem becsületes módon lehet! Ezért ha valakinek sok pénze van, drága házat, autót vesz, szárnyal a vállalkozása nemcsak irigyei, de vádolói is sokan lesznek, akik szerint, biztos nem tisztességes úton gazdagodott meg!
Ezért bújnak vallásos köntösbe, vagy álszerénység ruhájába, mondván a PÉNZ szerelme az oka minden rossznak! Mivel számukra elérhetetlenek tűnik a gazdagság elérése, ezért, inkább kriminalizálják, lenézik azt, a meggazdagodást, mint a rossz gyökerét beállítva! 
Pedig, a szegényeken például, akkor tudunk leginkább segíteni, ha nem tartozunk közéjük!

A legtöbb ember tehát bizalmatlan, ha valami meggazdagodási ajánlattal, lehetőséggel keresik meg, és sokszor azonnal elutasítja, még a gondolatot is, hogy ő is meggazdagodhatna, meggazdagodjon!

Pedig a szíve mélyén, a legtöbb ember: 
Szeretne változtatni, szeretne jobb életet élni!
Szeretne kevesebb munkával, egyre több pénzt keresni!
Azt szeretné csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni!
Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az idejét, mások meggazdagodását segítve, de nem tudja, hogyan és merre?
 Szereti a szabadságot, és akkor és úgy szeretne dolgozni, ahogy és amikor akar!
Szeretne otthonról dolgozni, a családja közelében lenni, és úgy vezetni, egy akár nemzetközi vállalkozást!
Szeretné kipróbálni a vállalkozói világot, de nem tud, és nem is akar komoly kockázatot vállalni!
Tisztába van a nyugdíj rendszer  Szeretne a nyugdíj helyett valami nagyobb és biztosabb, havi passzív jövedelemre szert tenni!
De sokan vannak, akik egyszerűen csak szeretnék hasznosan eltölteni az idejüket, vagy szeretnének új barátokra, egy jó közösségre egy jó csapatra lelni!

Ha Ön is szeretne valamit ezek közül, akkor ezt a programot önnek találtuk ki!

Miért pont DXN GOP?:
 - Nem akarunk semmit eladni, vagy rábeszélni olyasmire, amire nincs szüksége! Nem kivenni akarjuk a pénzt a zsebéből, hanem tényleg azt akarjuk, hogy gazdagodjon! Keressen abból pénzt, ami idáig, kiadást jelentett az Ön számára!
Okosan! - Ne keményen, hanem okosan dolgozzon! - A gazdagság a fejben kezdődik! Elérhető bárkinek, akiben erős a tanulási vágy és a változásra való készség!
- Ne csak megkeresse a pénzt, hanem legyen egészsége és hosszú élete, hogy el is tudja költeni, és élvezze az életet!
 - Program! Ez hosszú távra szól, nem egy „Legyél gyorsan milliomos” tanfolyam!

 Ez tehát csak egy tájékoztató, ami után szabadon mérlegelheti, hogy hasznos volt-e az információ, tovább akar lépni, vagy nem érdekli a dolog!

Mérlegelheti, hogy a várható haszon és eredmény, megéri-e azt a változást, befektetést az egészségébe, és személyiségfejlődésébe, amit a program ajánl, vagy marad minden a régiben, mert elégedett és biztos abban, hogy ahogy ma él, az a jó!
Mérlegelheti, hogy jelenthetnek-e megoldást, valamilyen problémájára, az elhangzott információk! Eldöntheti, hogy az eddigi gondolkodása, döntései és munkája esélyt adnak-e arra, hogy 5 év múlva, mondjuk, már más életet éljen, ne legyenek anyagi szükségei, sőt ha akar, „nyugdíjba” menjen, mert a felépített passzív jövedelemforrás, biztosítja a családja megélhetését vagy ad egy lehetőséget, a Gazdagodj Okosan Programnak, hogy vele elérje ezt!?


 Köszönöm a bizalmát! Akkor vágjunk bele!


DXN Gazdagodj Okosan Program

More presentations from Nagy Gábor

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése