2015. február 13., péntek

Vércsepp analízis a DXN termékek ajánlásának segítésében!


A DXN termékei, a bennük található gyógynövények és gyógygombák, nagy hatással vannak, a keringésre, a vérünk állapotára, így a jobb életminőségünkre! A ganodermát az erek karbantartójának is nevezik, a Spirulina meg a friss vérképzésében játszik óriási szerepet, s az egészséges  vörösvértestekért felelős! Tudjuk, hogy a helytelen táplálkozás, az elsavasodás eredménye, hogy a vörösvértestek összetapadnak, és más elváltozások is megjelenek a vérünkben, amik jelezhetik, hogy jobban oda kell figyelnünk az életmódunkra és változtatni kell sürgősen!

Ezért nem véletlen, hogy nagy érdeklődéssel fogadtuk, amikor megjelent egy ilyen szakember a hálózatunkban, mint Jakus Zsuzsi természetgyógyász, vércsepp analízist végző szakember! http://vercseppanalizisvizsgalat.hu/Én roppant szkeptikus vagyok, minden olyan dologgal szemben amiről azt érzem csak azért találták ki, hogy emberekre ráijesszenek, és nagy értékű termékvásárlásra vegyék rá! Rengeteg ilyen esetre mutatott már rá a média, és magam is részt vettem ilyenen, tehát valós tapasztalataim vannak!
Voltam előadáson amin azt játszották el, hogy pár perc mágneságy fekvéstől, hogy megnőtt a vér oxigén tartalma, és utána előre megrendezett „nyerő szám húzással” a terem 90%-a szerencsés lett, és kivételesen 1 millió helyett 400 ezerét vehette meg a terméket, csak ott csak akkor gyorsan!
Másik mérésen, két kis fémgolyóra rakva a kezem 10 másodperc alatt mindent „lemértek” és 30 oldalt nyomtattak a feltérképezett egészségi állapotomról, amire csak ott és akkor 350 ezer helyett kb 240 ezerért megkaphattam valami kis műanyag vacakot, csodaszerkentyűt ami helyreállítja a hibákat.

Nem igazán vagyok bizalommal az olyan mérések iránt amit „el kell hinni”, laikusként nem értek.
Ez a vércsepp analízis dolog, viszont nagyon megtetszett, mert a saját szemem előtt történik a vizsgálat, én is láthatom a dolgot, és részt vehetek az értékelésben. Nem lehet hazudni, becsapni és rosszat mondani, csak hogy vevő legyen belőlem! Minden ott van a  szemem előtt és láthatóm, hogy milyenek a vörösvértesteim, össze vannak e tapadva, vannak-e nem oda való dolgok a véremben, egészségesek-e a fehérvérsejtek, stb!
Jó visszajelzés volt nekem, hogy a DXN termékeit fogyasztva, tökéletes volt a vérem, és mindent optimálisnak mutatott a vizsgálat!
Ezért, úgy gondolom a jövőben óriási szerepe lehet az üzletépítésben is ennek a vizsgálatnak, hisz az emberek szeretik ezeket a vizsgálós dolgokat, nem véletlen vannak olyan sokan, ezeken az általam kétes értékűnek mondott előadásokon, toborzó méréseken!
És most itt a lehetőség, hogy használjuk Zsuzsi tudását, és eszközeit, arra, hogy megmutassuk az embereknek vérük jelenlegi állapotát, és ha rossz, akkor ajánlhassunk termékeket, amik érezhető és látható javulást hozhatnak a vérerek és a vér állapotában és ezáltal javulás állhat be egészségi állapotukban vagy még időben megelőzhetnek egy kialakuló betegséget! / Más hálózatokban ez már régen használt bevett dolog, és működik! Zsuzsa is egy másik MLM cégnél volt évekig, ahol alkalmazottként végezte a mérést, és a hálózatépítők "vették fel a rendeléseket" Zsuzsi tanácsai alapján!

Meglévő DXN tagok is ellenőrizhetik személyes állapotukat, és ha kell, növelhetik a dózisukat, belekezdhetnek valami komolyabb kúrába, méregtelenítésbe!
Nézzük akkor az alapokat amiket érdemes tudni!

Mi a vércsepp analízis vizsgálat?
Az élőcseppes vérvizsgálaton értjük azt a vérvizsgálatot, ahol a vértesteket, a vérsejteket, a vérlemezkéket, a vérfestéket és a haematocritot vizsgáljuk. Ehhez a vizsgálathoz elég egy csepp vért venni. A vérben található elemek számából és a vér mennyiségéből következtetnek a szervezetben előforduló részecskék összmennyiségére.
Az élő vércseppen végzett vizsgálat nem csak egészségi állapotunkról adhat képet, hanem a lehetséges veszélyekről is, mert a természetes vércsepp sötét mezőben történő vizsgálata világosan utal a szervezet megbomlott egyensúlyára.
A vérsejtek, valamint az őket körülvevő vérplazma megváltozott kinézése gyakran már jóval a betegség kialakulása előtt észlelhető a mikroszkóp alatt. A sötét látóteres élő vércsepp analízis rendszerint, igen mély benyomást gyakorol a páciensekre. Nem véletlenül, hiszen az érintettek saját szemükkel láthatják a vérükben kimutatható esetleges elváltozásokat, az optimálistól. Ezt követően pedig az ajánlott terápia hatását saját szemükkel ellenőrizhetik egy későbbi vércseppanalízis alkalmával..
A sötét látóteres vizsgálat során, egy speciális technikát alkalmazunk. Szóródó fénysugarat állítunk elő, egy speciális, sötét tér kondenzornak nevezett optikai eszközzel. Így láthatóvá válnak a vér alakos elemei, mikro részecskék.
Az élő vércseppben láthatóak a sodródó, kör alakú vörösvérsejtek, - a nagyobb, ezüstösen fehér, lassabban mozgó fehérvérsejtek, - a sebesen haladó táplálékrészecskék, vagy az esetlegesen megjelenő salakanyagok, fehérjeszálak, emésztetlen anyagok. A gombák jelenlétére utaló jelek már akkor is láthatók, amikor a szervezet gombásodása még nem okoz tüneteket, - de éppen így megfigyelhetőek a baktériumok is.
Miben különbözik a vércseppanalízis egy laboratóriumi vérvizsgálattól?
A hagyományos laboratóriumi vérvizsgálatnál kémiailag módosítják a vérből vett mintát és annak mennyiségi mutatóit határozzák meg. Ha azonban pontos képet szeretnénk kapni arról, milyen állapotban kering a szervezetünkben a vér, akkor kezeletlen mintát is kell vizsgálni, olyan műszerrel, mely nem változtatja meg a vér kémiai összetételét és az egyes összetevők minőségét.

Van-e orvosi elfogadottsága ennek a vizsgálatnak?
A nyugati orvoslás és az alternatív medicina között elég nagy az ellentét! Kölcsönösen adott mindkét oldal, támadási felületet, hogy mindkét oldal hivatkozhasson a másik hibáira. Az orvosok gyakran hivatkoznak a sarlatánokra, csodadoktorokra, az embereket kihasználó, pénzüket elvevő marketinggépezetekre, ahol túlzó ígéretekkel, gyógyulást ígérő csodaszerekkel csikarnak ki pénzt az emberek hiszékenységére támaszkodva! A legtöbb orvos bizalmatlan az ilyen vizsgálatokkal, terápiákkal, gyógynövényekkel és gyógygombákkal kapcsolatban is, és gyakran csak akkor ajánlják, fogadják el mikor már ők nem tudnak segíteni! Az alternatív gyógyítok meg sokszor túl erős összeesküvés elméleteket gyártanak a gyógyszer lobbi hatalmáról, és hogy akarják megbetegíteni az emberiséget, csak hogy több gyógyszer fogyjon! A kölcsönös bizalmatlanságnak viszont emberéletek esnek áldozatul, hisz mennyivel több ember előzhetné meg a betegséget, ha az orvosi kezelések mellett, felmérhetné a teste állapotát ilyen módszerekkel, is mint a vércsepp analízis! És az eredmény alapján változtatna, az életmódján, táplálkozásán, és elkezdene táplálék kiegészítőket fogyasztani és - HÁT LEHET, HOGY KEVESEBB SZÜKSÉG LENNE ORVOSOKRA ÉS GYÓGYSZEREKRE! A jó az lenne, ha ennek mindenki örülni tudna!! Tehát ennek a vizsgálatnak sincs orvosi támogatottsága, sok a szkeptikus, és negatív vélemény, annak ellenére, hogy egyre több orvos is kapcsolódik be a mérésbe és használja a praxisában.

Mit láthatunk a képernyőn?
Az élő vércseppben láthatóak a sodródó, kör alakú, a közepükön kissé behorpadt, fánkra emlékeztető vörösvérsejtek, a nagyobb, ezüstösen fehér, lassabban mozgó fehérvérsejtek, a sebesen haladó táplálékrészecskék, az esetlegesen megjelenő salakanyagok, fehérjeszálak, emésztetlen anyagok.
A gombák jelenlétére utaló jelek már akkor is láthatók, amikor a szervezet gombásodása még nem okoz tüneteket, de éppen így megfigyelhetőek a baktériumok is.
Mi okozhatja a vér minőségi elváltozásait?
Magyarországon az emberek belső miliője megváltozik az étkezési szokások hatására, ezért hazánkban az emberek több, mint 80%-a küzd valamilyen emésztési problémával. Salakanyagok rakódnak le, mely civilizációs betegségeket okoznak magas vérnyomás, cukorbetegség stb.
A szövetek, így a vér is elsavasodik a stressz, a mozgás hiánya miatt. A környezeti hatásokra toxikus anyagok, nehézfémek rakódnak le. Napjainkban az elektromos készülékek használat, mint mobiltelefon, mikro sütő stb. által generált elektroszmog is jelentősen megváltoztatja vér homeosztázisát.
Mit mutathat meg számunkra egy csepp vér?
- a szervezetben történő jelentős salakanyag-felhalmozódást
- a pH eltolódását
- emésztőszervek csökkent működését, az enzimhiányt
- a fehérjék túlzott fogyasztását
- csökkent vese-és májműködést
- oxigén- és vitamin- v. ásványi anyagok hiányát
- felborult baktériumflórát
- gombásodási hajlamot
- a szabadgyökök miatti idő előtti elöregedést
- a fehérvérsejtek aktivitását
- gyulladásra való hajlamot
- krónikus betegségekre, daganatra való hajlamot

Mik azok az egyértelmű jelek, amik miatt gyors „beavatkozásra” van szükség?
- elsavasodás, összetapadt vörösvértestek
- oxigén rossz hasznosulása
- fibrinszálak jelenléte, trombózis veszély
- károsodott vörösvértestek


Mikor érdemes elvégezni az analízist?
Egészséges személyeknek, ha fontos érték számukra az egészség, és szeretnének képet kapni szervezetük általános állapotáról.
Azoknak, akik valamilyen szempontból szennyezett, vagy megterhelő környezetben élnek (nagyvárosi levegőszennyezés, számítógépes elektroszmog, egészségtelen lakó- vagy munkakörnyezet, túl sok stressz, stb.)
Azoknak, akik sejtik, hogy életmódjuk nem a legideálisabb, és tudni szeretnék, hogy ez hagyott-e már nyomot a szervezetükben.
Azoknak, akik életmódváltás előtt állnak, és keresik a számukra legmegfelelőbb utat
Azoknak, akik már változtattak az életmódjukon, és tudni szeretnék, hogy a változással elérték-e a kívánt eredményt?
Régebb óta fennálló panaszok esetén, ha az orvosi kivizsgálás nem találta meg az okot
Krónikus betegség esetén a lefolyás ellenőrzéséhez, a gyógyulás megítéléséhez.

Mire kell figyelni a vizsgálat előtt?
A vizsgálat napját megelőző este már ne fogyasszon sok fehérjetartalmú, zsíros ételt és három órával a vizsgálat előtt egyáltalán nem szabad enni, mert tápanyagok megjelenése egy órán belül látszik a vérben, kis mozgó pöttyökként, és megnehezítik a többi elem vizsgálatát. Inni lehet, sőt ajánlott is lehetőleg klór- és szénsavmentes vizet.
A vizsgálatra hozza magával az összes fontosabb zárójelentését, laboratóriumi és egyéb vizsgálatainak leleteit!

Hogyan zajlik le az analízis?
A vizsgálatot az adatok felvétele, majd részletes kikérdezés előzi meg. Egy apró tűszúrás az ujjbegybe és kezdetét veszi a saját szervezetünkbe tett csodálatos utazás. A vizsgálatot végző személy segít értelmezni a történéseket, mert nem álló-képet nézünk, vérünkben ugyanis "zajlik az élet". A vizsgálatot életmód tanácsadás zárja. A páciens tanácsokat kap a felderített panaszok kezelésére. Kizárólag természetes alapanyagú készítményeket ajánlunk. Ha szükségesnek látjuk, javasoljuk a további szakorvosi vizsgálatot.
Mennyi idő kell, amíg látható változások jelentkezhetnek a vérben?

Természetes az emberek az instant és gyors megoldásokat keresik, ma már az élet minden területén. Fáj a fejem, bekapok egy pirulát, és szinte azonnal elmúlik! De a tünetek eltüntetése, messze nem azonos a gyógyulással! Miután, a vércsepp analízis segítségével feltártuk, a szervezet hiányosságait, megbeszéltük, milyen életmódváltásra van szükség, miben kell sürgősen változtatni a táplálkozásunkban, akkor meg kell beszélni a teendőket! Ha a vizsgált személy hajlandó arra, hogy változtasson az életvitelén, és hajlandó kipróbálni, javasolt táplálék kiegészítőket akkor ezek rendszeres napi fogyasztásával jelentős eredményeket lehet elérni! Mivel a vörösvértestek átlagosan 3-4 hónap alatt cserélődnek le, ezért minden kúrának, változásnak legalább ennyi ideig kéne tartania! 
A friss vér termelődéséhez, a szervezet öngyógyító képességének és az immunrendszer erősödésének, és a helyes jó ph kialakulásához is kell ennyi idő! Ezért a változások megtekintésének, a jobb eredmény, véranalízis kialakulásához legalább 3 hónap szükséges. Minden ember más. Lehet, hogy valakinél már pár hét után hatalmas változás lehet, de másnál pedig meg kell adni az időt a szervezet helyreállásának!

Hamarosan megszervezzük, hogy legyenek ilyen mérések hetente, de addig is lehet érdeklődni és jelentkezni ezen az űrlapon:

http://vercseppanalizisvizsgalat.hu/idopontkeres.html

Nagy Gábor DD gyémánt

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése