2015. április 24., péntek

DXN az MLM+ avagy Vállalkozz egy szebb jövőre!Az MLM-re két féle módon reagálnak az emberek! Vagy totálisan elutasítják, mert már van rossz tapasztalatuk, vagy rajonganak érte, mert van jó tapasztalatuk róla! De őszintén megvallva inkább az első kategória a gyakoribb!
Az emberek félnek az MLM-től, aminek az oka, hogy néhányszor már megégették magukat, nagyot csalódtak, nyakukon maradtak eladhatatlan termék készletek, frusztrálttá váltak a szponzoruk állandó nyomulása elvárásai miatt, egy szóval MLM sérültekké váltak! Az emberek többsége nem akar eladni, nem akarja a kapcsolatait pénzre váltani, nem akar ügynökké válni, és nem akar senkit sehova beszervezni! Az emberek gyakran összemossák a legális MLM szakmát a pilótajátékokkal és piramisjátékokkal és alapból elutasítanak mindent ahol hasonló szisztémát látnak! 
Nos a DXNről mi azt mondjuk nem MLM hanem MLM plusz!
Nem elvenni akar, hanem egy csomó dolgot ad, hogy sikeres lehess!
Ha van fél órád és félre tudod tolni az előítéleteidet, akkor kérlek nézd meg ezt a videót, és gondold át, te vagy-e akit keresünk, és segíthetünk-e neked, hogy ezek a plusz dolgok a te életedet is szebbé tegyék!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése