2015. április 22., szerda

DXN napi hetes - Facebook - azaz ne hallgass a szirénekre!Sokak szerint nem szabad Facebook-ozni, mert csak elrabolja az értékes idődet, olyan dolgoktól, amik valós eredményt, valós forgalmat, profitot hoznak
Mások viszont komoly pénzes tanfolyamokat végeznek el, csak azért, hogy cégük Facebook megjelenését profin indítsák el, és a közösségi médián keresztül szerezzen új vevőket Külön szakma ma már a Facebook marketing, vannak akik erre szakosodtak és ezt tanítják! Mert ma aki nincs fent a Facebookon, az azt mondják, harakirit követ el, és saját döntésével, fossza meg magát egy óriási célpiactól, közönségtől! 
Én inkább ez utóbbi felé hajlok, hisz ma már ha valakit megismerek, vagy sokszor már előtte, rákeresek a Facebookon, és bizony nem mindegy hogy mit találok róla, milyen az első benyomásom, mondjuk a profilképe, a banner, vagy az idővonala alapján! De cégekre és termékekre is lehet keresni, és jó ha ott téged találnak meg az emberek Nem is beszélve róla, hogy a Google kereső találataiban is egyre több a Facebook oldal 
Szóval én azt javaslom, hogy aktívan Facebookozzál, csak ne hallgass a szirénekre, vagyis ne a Facebook és mások mondják meg hogy mit csinálj, hanem te gyakorolj benyomást másokra!
És tartsd be a 2 fő szabályt és célt
1 Ne tedd tele naponta százszor az idővonalad a te szuper lehetőséged, meggazdagodási ajánlatod linkjével, leírásával, mert az ismerőseid hamar kikapcsolják ott fent a Követem a gombot, és akkortól bármit raksz fel, többet nem jelenik meg náluk!
2. Legyél annyira vonzó, népszerű, érdekes, pozitív, hogy az emberek ne bízzák a véletlenre, hogy megjelenjék náluk a bejegyzésed, hanem kattintsanak a Követem gombra, és akkor bármit írsz megjelenik náluk, sőt a Facebook felhívja rá a figyelmet! 
A DXN ganoderma kávé így kaphat nagy figyelmet a Facebookon!
Szóval ne hallgass a szirének hangjára, de a te hangod jusson el minél több emberhez! Sikeres Facebookozást!
Ha van véleményed írd le, itt vagy a Facebookon!


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése