2015. április 24., péntek

DXN napi hetes - Szerelemből vagy kényszerből?


Mindig utáltam a beépített kényszereket az MLM rendszerekben!
Elveszik az embernek azt az örömét, hogy szerelemből, a termékek iránti lelkesedésből építse az üzletét! Mire gondolok? 
Amikor lezárási technikákkal, az emberek nyereség iránti vágyára vagy a veszteségtől való félelmére alapozva arra vesznek rá embereket, hogy fél akár egy milliós csomagokkal csatlakozzanak egy MLM céghez, akkor a legtöbb ember kényszerrel indul! Pláne ha még a marketingterv határidőket is szab, és ha nem hozod az elvárt forgalmat, belépőket, személyes pontot mondjuk 4 hónap alatt, akkor mindent elveszthetsz s nullázódol! Mi ez a nem kényszer?
Nem akarod elbukni a pénzed, ezért elefántként rontasz be a porcelánboltba, rohanod le az ismerőseidet, vagy féláron próbálsz megszabadulni a csomag tartalmától a Vaterán, csak hogy minél hamarabb megszabadulj a termékektől, és és nyerd vissza legalább azt a pénzt amit befektettél! 
Kényszer mikor előre meg kell venni a következő hónapi havi csomagot, akkor is ha még tele a spájz a termékekkel, mert különben lemaradsz a jutalékról!
Kényszer mikor nem azért veszed a termékeket mert szereted őket, hanem azért mert ez a jutalékfelvétel feltétele!
De kényszer az is ha totálisan le vagy égve, a sárga csekkek kupacban állnak az asztalodon kifizetetlenül, és neked gyors pénz kell!
Nehéz ilyenkor könnyen lazán és csak szerelemből építeni a hálózatot, beszélni új jelöltekkel!
Nézd meg a videót, és ha lehet, ha jó helyen vagy akkor építsd szerelemből a hálózatod! Ha pedig vásárlási kényszerek rabja vagy, már több pénzt teszel be az MLM cégekbe mint amennyit keresel, és már nem szerelem hanem a kényszer visz akkor tudj váltani, és hallgasd meg a DXN bemutatóját itt:

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése